torsdag 8 maj 2014

Drömmer du om att ta över världens mysigaste butik?Till nära, kära och de finaste av kunder

Jag och min sambo Joakim har fått världens möjlighet att bygga hus på en jättefin tomt vid havet.
En del tillfällen som dyker upp i livet måste man bara ta vara på, precis som flytten till Kungsängen för sju år sedan. Det är bara att kasta sig in och starta ett nytt kapitel i livet och det är precis vad jag tänker göra nu med huset också.
Mitt enda bekymmer med detta, och det är ett stort, är att tomten ligger utanför Göteborg… alldeles för långt ifrån Kungsängen.

Dessa år i Kungsängen har varit superhärliga och jag vill egentligen inte lämna butiken. Jag har jobbat upp en fin verksamhet som nu är trygg och stabil med ett koncept som passar Kungsängen som handen i handsken. Hade jag kunnat så skulle jag ha tagit butiken och alla fina, fina kunder och flyttat med mig rubbet! Butiken är helt underbar och jag vill med varm hand lämna över till någon som kan fortsätta i samma anda. 
Jag letar nu alltså efter nästa ägare till a\WEAR i Kungsängen.

Har du drömmar om att jobba med mode och en helt fantastisk kundkrets så är detta butiken för dig. 
Vet du någon som kan passa? Dela gärna med dig av denna ”annons” så att vi tillsammans kan hitta personen/personerna som ska bli den nya ägaren till butiken. 

För mer information maila eller titta in i butiken.

Med vänliga hälsningar
Jenny